Filmer om elektriker

Det kan tyckas otippat för filmfantaster att välja en filmkategori på ämnet elektriker, men när du verkligen behöver hjälp av en elektriker är du verkligen glad över att de finns. Det kan vara nog så svårt att byta glödlampa på egen hand och tacksamt att överlåta den mer avancerade installationen åt en behörig fackman. Samtidigt är ämnet elektricitet enormt spännande och i filmens värld kan vad som helst hända. Du kan hitta både filmer om elektriker och riktiga elektriker Bromma genom en enkel sökning på nätet. Bor du i Stockholm kan en elektriker i Bromma med omnejd vara lösningen på dina problem med att dra nya uttag till din musikanläggning, din dator eller din nya spelkonsol. Läs mer här om spännande filmer med elektriker i hetluften.

Life on the line

I den amerikanska actionrullen Life on the line från 2015, som är baserad på verkliga händelser, får tittaren stifta bekantskap med ett gäng kraftledningselektriker som är i full färd med att serva elnätet i delstaten Texas när en livsfarlig storm drar in med full kraft. Stormen ställer till med allt större problem för det redan hårt belastade elnätet och frågan är hur många av männen som behöver sätta livet till i kampen mot klockan. John Travolta spelar huvudrollen som den kunnige elektrikern Beau Ginner. Den här filmen är ett hett tips för dig som vill se elektrikeryrket från en mer utmanande och spännande vinkel. Du får garanterat en hel del action på köpet.

Tesla

Den här filmen från 2020 är ett absolut måste för den som är intresserad av elektricitet och elektriker. Den innehåller också en hel del historiska element som framför allt rör huvudpersonen Nikola Teslas absolut banbrytande uppfinning – växelströmsmotorn. Utmärkande för den här filmen är Ethan Hawkes utmärkta tolkning av den briljanta och intelligenta uppfinnaren Nikola Tesla. Under 1800-talets slut och 1900-talets början var han involverad i ett krig mot Thomas Edison om vem som skulle få införa växelström och på så sätt elektrifiera hela USA. Filmen har fått blandade recensioner men Ethans Hawkes insats är fullkomligt lysande.

Mr. Wonderful

I den här amerikanska filmen från 1993 får vi möta en helt vanlig elektriker som befinner sig mitt i livets ekorrhjul. Matt Dillon spelar huvudrollen som elektrikern Gus DeMarco som en helt vanlig dag på jobbet får en elektrisk stöt som förändrar allting. Han inser att han fortfarande är förälskad i sin exfru och att han verkligen borde förverkliga sina drömmar om att köpa en gammal bowlinghall.

Film, musik och tv-spe

Leave a Reply

mts_best